Dundle (TR) GİZLİLİK POLİTİKASI


Kişisel verilerinizin korunması Dundle (TR) için çok önemlidir. Bu Gizlilik Bildirimi’nde, kişisel verilerinize nasıl davranacağımız hakkında açık ve şeffaf bilgi vermeyi amaçlıyoruz.

Gizliliğinizi korumak ve kişisel verilerinize özen göstermek için elimizden geleni yapacağız. Her durumda, Dundle (TR), Genel Veri Koruma Yönetmeliği de dahil olmak üzere geçerli yasa ve düzenlemelere uyacaktır. Biz en azından aşağıda yazan eylemleri sizin için uyguluyoruz:

  • Kişisel verilerinizi, sunma amacınıza uygun olarak işlemek. Bu amaçlar ve kişisel veri türleri bu Gizlilik Bildirimi’nde açıklanmıştır.

  • Kişisel verilerinizin işlenmesini, işlendikleri amaçlar için kesinlikle gerekli olan verilerle sınırlandırmak.

  • Kişisel verilerinizi işlemek için buna ihtiyacımız olduğunda izninizi istemek.

  • Kişisel verilerinizin korunmasını sağlamak için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri almak.

  • Sunulan amaçların yerine getirilmesi için gerekli olmadıkça, kişisel verilerinizi üçüncü taraflara iletmekten uzak durmak.

  • Kişisel verilerinizle ilgili haklarınızın farkında olmak, sizi bunlar hakkında bilgilendirmek ve onlara saygı göstermek.

Dundle (TR) kişisel verilerinizin işlenmesinden sorumludur. Gizlilik Bildirimi'ni okuduktan sonra herhangi bir sorunuz olursa veya bu konuda bizimle iletişime geçmek isterseniz, lütfen bu belgenin altındaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Amaçlar

Dundle (TR), müşterilerin ve tedarikçilerin kişisel verilerini aşağıdaki amaçlar için işler:

  • Satın Alma Sözleşmesi’ni, teslimatı ve ödemeyi yürütmek için;

  • Yönetimsel amaçlar;

  • Hırsızlık, dolandırıcılık, kara para aklama ve terör finansmanının önlenmesi ve Dundle (TR) sistemlerinin güvenliği için doğrulama gereken amaçlar;

  • Alıcılara ve diğer ilgili kişilere bülten göndermek;

  • Web sitesi istatistiklerini toplamak;

  • Web sitesinin kullanım kolaylığını artırmak;

  • Müşteri memnuniyetini ve 'alışveriş deneyimini' optimize etmek;

  • Pazar analizi ve hedef kitle analizi;

  • Hedefli reklamcılık ve kişiselleştirilmiş teklifler yapmak.

Kapsam

Kişisel veriler aşağıdaki gerekçelerle işlenir:

  • Anlaşma, yani müşteri ile Satın Alma Sözleşmesi’nin yürütülmesi için işlem gereklidir;

  • İşlemler yasal bir yükümlülüğe uymak için gereklidir, örn: Hollanda Kara Para Aklama ve Terörist Finansmanı Önleme Yasası kapsamında bir müşteri araştırması için (WWFT: "Kara Para Aklama ve Terörün Finansmanını Önleme Yasası");

  • Dundle (TR) 'ın haklı çıkarlarını teşvik etmek, müşterilere bülten göndermek ve web sitesi istatistiklerini toplamak için işlem gereklidir;

  • Veri sahibi onayını verdiği zaman bazı işlemleri yaparız. Örneğin, haber bültenlerine kayıt olduklarında verileri kullanılır;

  • Veri sahibi, Google Analytics'in (izleme) çerezlerini, çerez çubuğuna yerleştirmek için onay verdiği zaman kullanılır.

Kişisel verilerin niteliği

Dundle (TR), yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda aşağıdaki kişisel verileri işleyebilir:

  • Kişinin adı;

  • Kişinin telefon numarası;

  • Kişinin e-posta adresi;

  • IP adresi ve MAC adresi;

  • Pasaport veya nüfus cüzdanı fotokopisi;

  • Banka hesap özetinin kopyası;

  • Bankacılık ve/veya kredi kartı bilgileri.

Ayrıca, ancak izninizi aldıktan sonra cinsiyet, yaş, ilgi alanları, ziyaret edilen veya ziyaret edilecek web sayfaları, kullanılan çevresel ekipman, yazılım ayarları ve yönlendiren URL'si hakkında bilgi toplamak için Google Analytics kullanabiliriz.

Saklama süresi

Dundle (TR), yukarıda belirtilen işlemler için kişisel verilerinizi aşağıdaki dönemlerde saklayacaktır:

  • Satın Alma Sözleşmesi’ni kapattıktan sonraki 5 yıl boyunca;

  • Satın Alma Sözleşmesi’nin imzalanmasından sonraki 7 yıl boyunca - yalnızca finansal yönetim amacıyla;

  • Yasal olarak gerekli olduğu sürece;

  • İlgilenen kişi bültene kayıtlı kaldığı sürece;

  • Bültenle ilgili en son Satın Alma Sözleşmesi’nden sonraki 6 ay boyunca; veya,

  • Google Analytics'ten (izleme) çerezlerle elde edilen bilgilerle ilgili ise 5 ay boyunca saklanacaktır.

TR Privacy and Cookie Policy updated august 2020

Üçüncü taraflara ifşa

Bize verdiğiniz veriler, yukarıda açıklanan amaçlar için gerekliyse üçüncü taraflara açıklanabilir.

Örneğin, üçüncü tarafları:

  • Satın alma anlaşmalarının kapatılması ve yürütülmesi için;

  • Dijital ürünlerin teslimi;

  • Ödeme işlemleri;

  • (Mali) yönetim;

  • Haber bülteninin düzenlenmesi / teslimi;

  • Dolandırıcılık faaliyetlerini tespit etmek ve önlemek için.

Kişisel bilgileri yalnızca işleme sözleşmesi imzaladığımız üçüncü taraflara açıklayacağız. Tabii ki, işleme sözleşmesi kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak için gerekli düzenlemeleri içerir. Bunun dışında, yasal olarak gerekli ve izin verilmedikçe, bize sağladığınız kişisel verileri üçüncü taraflara açıklamayacağız. Bunun bir örneği, polisin soruşturma kapsamında bizden (kişisel) veri istemesidir. Böyle bir durumda, iş birliği yapmamız ve bu verileri teslim etmemiz gerekmektedir. Bunun için yazılı izninizi bize verirseniz, kişisel verileri üçüncü taraflarla da paylaşabiliriz.

Size hizmetlerimizi sağlamakla bağlantılı olarak topladığımız kişisel bilgileri, dolandırıcılık faaliyetlerini tespit etmek ve önlemek için kullanırız. Bu bilgileri, bu çabamızda bize yardımcı olacak üçüncü taraf bir hizmet sağlayıcı olan Sift ile paylaşıyoruz. Sift hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen Hizmet Gizlilik Bildirimine bakın.

Google Analytics'in (izleme) çerezleri yardımıyla veri topluyor ve üçüncü taraflarla paylaşıyoruz. Bununla ilgili daha fazla bilgi için: policies.google.com/privacy.

AB / AEA içinde

Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) içindeki veya Avrupa Komisyonu'nun yeterlilik kararı aldığı ülkelerin, sektörlerin ve/veya ülkelerin bölgelerindeki taraflara kişisel bilgiler veriyoruz. Bu kararda Avrupa Komisyonu, söz konusu ülkenin uygun düzeyde veri koruması sağlayıp sağlamadığını belirler. Amerika Birleşik Devletleri ile ilgili bir yeterlilik kararı da alınmıştır, ancak yalnızca kabul eden taraf, Gizlilik Kalkanı olarak da adlandırılan bu kararda belirtilen ilkelere uymayı taahhüt ettiği sürece geçerlidir.

Yeterlilik kararı alan tüm ülkeler Avrupa Komisyonu web sitesinde listelenmiştir.

Google Analytics'in (izleme) çerezleri yardımıyla veri topluyor ve Amerika Birleşik Devletleri'ne aktarıyoruz.

Reşit olmayan kimse

Küçüklerin (16 yaşın altındaki kişiler) kişisel verilerini yalnızca bir ebeveyn, vasi veya yasal temsilcisi bunun için yazılı izin vermişse işleriz.

Güvenlik

Kişisel verilerinizi yasa dışı işlemlere karşı korumak için uygun teknik ve organizasyonel önlemler aldık. Bu önlemler aşağıdakileri içerir:

  • undefined adına kişisel verilerinize erişimi olan herkes gizliliğe yemin eder;

  • Sistemlerimiz bir kullanıcı adı ve karmaşık bir şifre politikası ile korunmaktadır;

  • Fiziksel veya teknik olaylar durumunda verileri kurtarabilmek için yedeklemeler yapıyoruz;

  • Sistemlerimizi ve önlemlerimizi düzenli olarak test ediyor ve değerlendiriyoruz;

  • Çalışanlarımız kişisel verilerin korunmasının önemi konusunda bilgilendirilmektedir.

Verilerinizle ilgili haklar

Sizden aldığımız kişisel verileri inceleme ve bunların düzeltilmesini veya silinmesini sağlama hakkına sahipsiniz. Ayrıca kişisel verilerinizin (veya bir kısmının) tarafımızdan veya çalışanlarımızdan biri tarafından işlenmesine de itiraz edebilirsiniz. Ayrıca, 'unutulma' ve sağladığınız verilerin size veya doğrudan seçtiğiniz üçüncü bir tarafa aktarılmasını sağlama hakkına da sahipsiniz. Ayrıca, profil oluşturma da dahil olmak üzere otomatik bireysel karar verme sürecine tabi olmayı reddetme hakkına da sahipsiniz. Sınırlama ve itiraz etme hakkına sahipsiniz. Daha fazla açıklama için lütfen bizimle iletişime geçin veya Veri Koruma Kurumu'na başvurun www.autoriteitpersoonsgegevens.nl İsteğinizi iletmeden önce sizden kendinizi tanımlamanızı isteyebiliriz.

Kişisel verilerinizi izninize göre işliyorsak, bu izni her zaman geri çekme hakkına sahipsiniz.

Şikayetler

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili herhangi bir şikayetiniz olursa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin. Karşılıklı bir anlaşmaya varamazsak Veri Koruma Kurumu'na her zaman şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Bu, gizliliğin korunması alanında denetleyici otoritedir.

ÇEREZ POLİTİKASI

Çerez nedir? Bir web sitesindeki 'tanımlama bilgisi', küçük ama faydalı bir bilgi dizisidir. Web sitesinin kullanılabilirliği için yararlı olan benzersiz ve ilgili bilgileri bilgisayarınızda depolar. Tarayıcınız, web hizmetlerimizi her kullandığınızda bize bu benzersiz tanımlayıcıyı sağlar. Bu şekilde hangi hizmetleri kullandığınızı takip ediyor, kişisel tercihlerinizi ve bize bıraktığınız bilgileri hatırlıyor, satın alma prosedürünü kolaylaştırıyor, doğrulamayı hızlandırıyor ve hangi sayfaları ziyaret ettiğinizi görüyoruz. Çerezler, web hizmetlerimizin doğru çalışıp çalışmadığını izlememize yardımcı olur, hizmetlerimizi nasıl kullandığınızı anlamamıza yardımcı olur ve böylece kullanıcı deneyiminizi iyileştirmemizi sağlar.

Çerezleri (mobil) web sitemizde ve diğer ilgili veya bağlantılı medya kanallarında kullanıyoruz. Kullanıcı deneyimini iyileştirmek için hizmetlerimizi özelleştirmemize yardımcı olduğu için çerezleri, web işaretlerini, izleme piksellerini ve diğer izleme teknolojilerini kullanmayı seviyoruz.

Hizmetimize erişip kullandığınızda, web tarayıcınıza bir dizi çerez dosyası yerleştirebiliriz. Çerezleri aşağıdaki amaçlar için kullanıyoruz:

  • Web sitemizde ve hizmetlerimizde belirli işlevleri etkinleştirmek için.
  • Hem oturum hem de kalıcı çerezleri kullanıyoruz.
  • Kullanıcıların kimliğini doğrulamak ve hizmetlerimizin dolandırıcılık amaçlı kullanımını önlemek için temel çerezler kullanıyoruz.
  • Hizmetlerimizi iyileştirmek, kişiselleştirilmiş içeriği sunmak ve yeniden pazarlama amaçları için non essential cookies kullanıyoruz.

Lütfen çerezlerimizi reddetme, devre dışı bırakma veya silme hakkına sahip olduğunuzu unutmayın. Ancak, çerezlerimizi reddederseniz veya silerseniz, sunduğumuz tüm özellikleri kullanamayabilirsiniz. Sayfalarımızdan bazıları düzgün görüntülenmeyebilir ve web sitemizden alışveriş yapamayabilirsiniz.

Çerezler 'kalıcı' veya 'oturum' çerezleri olabilir. Kalıcı çerezler, çevrimdışı olduğunuzda kişisel bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda kalır, oturum çerezleri ise web tarayıcınızı kapatır kapatmaz silinir.

Biz veya üçüncü taraflar, hedeflerimize ulaşmak için bizim veya sizinle ilgili belirli bilgileri toplayabilirler. Bu üçüncü şahıs siteleri genellikle gizlilik hüküm ve koşullarını değiştirebilir, bu yüzden onlara düzenli olarak danışmanızı tavsiye ederiz. Aşağıdaki taraflar web sitemize çerezler ve/veya diğer teknolojileri yerleştirir:

1. Temel ve İşlevsel Çerezler
Sabah kahvenize ihtiyacınız olduğu gibi, web sitemizin de düzgün çalışması için belirli çerez türlerine ihtiyacı vardır. Bunlar olmadan belirli özellikleri ve işlevleri sağlayamayız. Web sitemizde gezinmek, alışveriş yapmak ve güvenli sunucumuza bağlanmak için kesinlikle gereklidirler. Ayrıca, yaptığınız seçimleri (dil, bölge veya yazı tipi boyutu gibi) hatırlamamıza ve hangi hizmetlerimizi ve sayfalarımızı kullandığınızı hatırlayarak performansımızı geliştirmemize yardımcı olan işlevsel çerezler de vardır. Bu iki tür çerez aracılığıyla toplanan bilgiler anonimdir. Hiç biri size kadar takip edilemez.

1.1 Güvenlik Çerezleri
Güvenlik tanımlama bilgileri, gerekli tanımlama bilgilerinin özel bir kategorisidir. Güvenlik risklerini belirlemeye ve önlemeye yardımcı olurlar. Bu tanımlama bilgilerini, kullanıcıların kimliğini doğrulamak ve kullanıcı verilerini yetkisiz taraflardan korumak için kullanıyoruz.

Bu çerezlerden bazıları tarayıcınızda manuel olarak devre dışı bırakılabilir, ancak web sitemizin işlevselliğini etkileyebilir.

İşlevsel çerez adıAmacı nedir?Tarayıcınızda ne kadar süreyle saklanıyor?
ROUTIDBu, kullanıcı için mevcut web sitesinin sürümünü hatırlar.Tarayıcı veya kullanıcı tarafından kaldırılana kadar.
__ssidÖrneğin, bu çerez alışveriş sepetini bir kullanıcıya bağlar, böylece alışverişlerini tamamlayabilirler.4 yıl
session.idÖrneğin, bu çerez alışveriş sepetini bir kullanıcıya bağlar, böylece alışverişlerini tamamlayabilirler.1 yıl


2. Analytics çerezleri
Bu çerezler, ziyaretçilerin bir web sitesini nasıl kullandığı hakkında bilgi toplar. Ziyaret ettiğiniz sayfaların ve görünen olası hata mesajlarının tanımlanmasını mümkün kılarlar. Bu çerezler, kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler toplamazlar. Bunun yerine, bizi istatistiklerle beslemek için bilgileri isimsiz olarak toplarlar. Web sitemizdeki hangi özelliklerin en iyi şekilde çalıştığını ve hangilerini iyileştirmemiz gerektiğini görmek için analiz ediyoruz. Bu çerezlerden bazıları, Google Analytics gibi 3. taraflara aittir.

Analytics çerez adıAmacı nedir?Tarayıcınızda ne kadar süreyle saklanıyor?
auth._tokenauth._refresh _tokenBu çerez, kullanıcı yolculuğunu Google Analytics'e bağlar.Tarayıcı veya kullanıcı tarafından kaldırılana kadar.


3. Reklam çerezleri
Reklam çerezleri, ilginizi en çok çekebilecek reklamları görüntülemek için reklamcılar ve reklam sunucuları tarafından bilgisayarınıza yerleştirilir. Bu çerezler, bizim ve diğer web sitelerine yaptığınız ziyaretler hakkında bilgi toplar, belirli bir bilgisayara gönderilen reklamları değiştirir ve bir reklamın ne sıklıkla ve kim tarafından görüntülendiğini izler. Bu çerezler sizin hakkınızda herhangi bir kişisel bilgi toplamaz. Tarayıcınızda devre dışı bırakılabilirler (bununla ilgili aşağıdaki bilgilere bakın).

3. taraf çerezleriAmacı nedir?Tarayıcınızda ne kadar süreyle saklanıyor?
act, c_user, datr, dpr, fr, presence, sb, spin, wd, xsBu çerez, sosyal medya reklamımızın doğru kitleye gösterilmesini sağlar.1,5 yıl

Çerezlere ek olarak, deneyiminizi özelleştirmeye ve iyileştirmeye yardımcı olmak için web sitemizde web işaretçileri, piksel etiketleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanabiliriz. 'Web işaretçisi' veya 'piksel etiketi', bir web sayfasına veya e-postaya gömülü küçük nesne veya görüntüdür. Yalnızca belirli sayfaları ziyaret eden veya e-postaları görüntüleyen kullanıcıların sayısını izlemek için değil, aynı zamanda diğer istatistiksel verileri elde etmek için de kullanılırlar. Çerez numarası, sayfanın veya e-posta görünümünün saati ve tarihi ve yerleştirildikleri sayfanın veya e-postanın açıklaması gibi yalnızca sınırlı bir veri kümesi toplarlar. Web işaretçileri ve piksel etiketleri reddedilemez. Ancak, onlarla etkileşime giren çerezleri kontrol ederek kullanımlarını sınırlayabilirsiniz.

Çoğu tarayıcı, varsayılan olarak tanımlama bilgilerini kabul edecek şekilde ayarlanmıştır. Ancak, tarayıcınızın ayarlarından çerezleri kaldırabilir veya reddedebilirsiniz. Lütfen bu tür bir eylemin web sitemizin kullanılabilirliğini ve işlevselliğini etkileyebileceğini unutmayın.

Çerezleri nasıl kontrol edeceğiniz hakkında daha fazla bilgi için, çerezleri nasıl kontrol edebileceğiniz veya reddedebileceğiniz konusunda tarayıcınızın veya cihazınızın ayarlarını kontrol edin veya aşağıdaki bağlantıları ziyaret edin:

Ayrıca, Network Advertising Initiative Opt-Out Tool aracılığıyla bazı üçüncü taraf çerezlerini de devre dışı bırakabilirsiniz.

Bu Çerez Politikası’nda herhangi bir zamanda ve herhangi bir nedenle değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Sizi tüm değişikliklerden haberdar etmek için bu sayfayı güncelleyeceğiz. Herhangi bir değişiklik veya tadilat, güncellenmiş Çerez Politikası’nın sitede yayınlanmasının hemen ardından yürürlüğe girecektir. Güncellemelerden haberdar olmak için bu Çerez Politikası’nı periyodik olarak gözden geçirmenizi öneririz.

Gizlilik Bildirimimizle ilgili herhangi bir sorunuz veya gözleminiz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İletişim detayları:

KORSIT BV
Zwembadweg 12
5611 KS Eindhoven
The Netherlands
support@korsit.com
VAT: NL 857730824B01
CRN: 69094438