3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
8 SEP. 2023

Waar kan ik met paysafe betalen?

Online betalen is tegenwoordig geen kunst meer. Sterker nog: we zijn er bijna dagelijks mee bezig. Het internet is de afgelopen decennia onmisbaar geworden, net als onze favoriete websites waar jij met gemak je bestelling afrekent. Waaronder met paysafecard. Deze prepaidkaart is de juiste keuze als online veiligheid en gemak voor jou voorop staan. En dat is nog niet alles, de lijst met winkels die paysafecard accepteren als betaalmiddel wordt steeds langer. Vraag jij je dus af waar je met paysafe kan betalen? Dan helpen wij je verder!

Hoe gebruik je jouw paysafecard voucher?

Benieuwd hoe jij jouw paysafecard gebruikt? We got you! Het is echt ontzettend makkelijk. Elke voucher heeft een unieke PIN-code die je invoert als jij een betaling afrondt. Het is niet nodig om jouw persoonlijke gegevens te delen als jij jouw betaling doet. Perfect als jij als jouw gegevens écht privé wil houden en niet wil delen met de hele wereld. Nog een geluk: met paysafecard betaal jij bij een tal van kledingwinkels, gameplatforms, streamingdiensten en nog veel meer. Je kunt paysafecard zelfs gebruiken op verschillende online entertainmentplatforms. Het enige wat jij nog hoeft te doen is weten waar je een paysafecard koopt en je bent klaar om te shoppen!

Welke websites accepteren paysafecard?

De populairste platforms die paysafecard accepteren als betaalmethode zijn onder andere:

 • Minecraft

 • Steam

 • Xbox

 • PlayStation

 • Microsoft

 • Deezer

 • Epic Games

 • League of Legends

 • Wargaming

 • Roblox

 • Google Play Store

Houd er wel rekening mee dat de websites van tijd tot tijd veranderen. Als je up-to-date wilt zijn, houd dan de lijst met sites die paysafecard accepteren in de gaten.

Screenshot van Robux betalingsscherm met paysafecard als betalingsoptie.

Betalen op Roblux met paysafecard

Roblox is een hit in de game-industrie en dan vooral voor het jongere publiek! We hebben het al gehad over hoe je Robux koopt met Google Play. Nu willen mensen liever weten hoe ze Robux kopen met paysafecard. Als jij één van hen bent, lees dan verder want paysafecard gebruiken op Roblox is echt makkelijk.

 1. Log in op je Roblox account.

 2. Klik op "Robux" bovenaan het scherm.

 3. Selecteer hoeveel Robux jij wilt bij de optie "Robux-pakketten". Belangrijk: De paysafecard betalingsoptie is niet beschikbaar bij het premium abonnement.

 4. Selecteer "Andere" uit de betalingsopties.

 5. Selecteer paysafecard en ga verder.

 6. Voer je 16-cijferige paysafecard-code in en je bent klaar!

Gebruik jouw paysafecard in duizenden online winkels!

Online winkelen bespaart je niet alleen een hoop tijd, maar het biedt ook een enorme keuze aan producten en diensten binnen handbereik. Een paysafecard kopen is een geweldige optie om het beste uit jouw digitale wereld te halen. De veiligheid en het gemak van paysafecard maken dit merk een magneet voor steeds meer gebruikers. Dat betekent dat vele verkopers aan boord springen om deze betaaloptie aan te bieden op de website en digitale paysafecard-codes gaan verkopen. Bij dundle schaf jij jouw paysafe code aan met een betaalmethode naar keuze. Of je nu een paysafecard koopt via sms of jouw paysafecard koopt via telefoon: het kan allemaal!

Vertaling: Mandy Meeuwsen

Dundle Team
Geschreven door Dundle Team