3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
6 SEP. 2023

Waar kan ik een paysafecard kopen?

Een bestelling voor schoenen of een abonnement voor een streamingdienst: we zijn dagelijks bezig met betalingen op het internet. Dat betekent ook dat vandaag de dag internetveiligheid belangrijker dan ooit is. Als jij verzekerd wilt zijn van veilige online betalingen, dan betaal je met paysafecard. Geloof ons maar: veiliger dan dat worden je online betalingen niet. Wat maakt deze online kaart zo veilig vraag je jezelf misschien af? Nou, deze betaalmethode zorgt ervoor dat jij online veilig betaalt zonder je creditcard details vrij te geven. Niet alleen erg veilig dus, maar ook nog eens makkelijk en handig om te gebruiken. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw paysafecard bemachtigen en je bent klaar om te gaan!

Waar kan je een paysafecard kopen in de buurt?

Een bestelling voor schoenen of een abonnement voor een streamingdienst: we zijn dagelijks bezig met betalingen op het internet. Dat betekent ook dat vandaag de dag internetveiligheid belangrijker dan ooit is. Als jij verzekerd wilt zijn van veilige online betalingen, dan betaal je met paysafecard. Geloof ons maar: veiliger dan dat worden je online betalingen niet. Wat maakt deze online kaart zo veilig vraag je jezelf misschien af? Nou, deze betaalmethode zorgt ervoor dat jij online veilig betaalt zonder je creditcard details vrij te geven. Niet alleen erg veilig dus, maar ook nog eens makkelijk en handig om paysafecard te gebruiken. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw paysafecard bemachtigen en je bent klaar om te gaan.
Een screenshot van de paysafecard store locator pagina waarop u kunt zien waar u paysafecard kunt kopen in Belgie.

Hoe koop je paysafecard online?

Wij snappen dat soms zelfs de dichtstbijzijnde winkel niet dichtbij genoeg is. Al helemaal als je even geen zin hebt om de deur uit te gaan. Of misschien vind jij online bestellen handiger omdat je meer betaalmogelijkheden hebt. Wat de reden ook is, je hebt het geluk dat er twee manieren zijn om paysafecard online te kopen:

  1. Als jij kiest voor het comfort van je eigen huis, zijn er voldoende online gecertificeerde verkopers te vinden die paysafecard vouchers aanbieden op de website waar jij veilig jouw paysafecard kan kopen. Je vindt een overzicht op de paysafecard website. Zo weet jij zeker dat je een betrouwbare retailer uitkiest. Kies voor verkopers die de code direct leveren, zodat jij gelijk jouw code inwisselt zonder dat je erop hoeft te wachten!

  2. We leven in een digitaal tijdperk, dus waarom zou je daar geen gebruik van maken? paysafecard heeft een gebruiksvriendelijke mobiele app die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten. Download de app en maak een account aan om alles binnen een paar swipes te regelen. Je controleert je saldo en transactiegeschiedenis en koopt paysafecard direct wanneer het jou uitkomt. Hoe handig is dat!

Ontdek jouw favoriete manier om online te betalen met paysafecard

Of jij nu de voorkeur geeft aan het gemak van fysieke een winkel, het comfort van online winkelen of de eenvoud van betalen met paysafecard via sms of paysafecard kopen via telefoon: het is allemaal mogelijk. Met paysafecard zijn zorgen over veilig online betalen niet meer nodig. Daarnaast is het ook goed om te weten dat jij zelf het bedrag kiest van jouw paysafecard Voucher. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende bedragen zodat er altijd eentje past in jouw budget. Laatste tip: zorg ervoor dat je altijd koopt bij een erkende verkoper zoals dundle om er zeker van te zijn dat je echte, vertrouwde producten krijgt. Met paysafecard in jouw digitale portemonnee ben jij helemaal klaar voor probleemloze online shopping!
Vertaling: Mandy Meeuwsen

Ryan Kinlough
Geschreven door Ryan Kinlough