3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
18 OKT. 2023

Transcash opwaarderen met PayPal

Wil jij weten hoe je jouw Transcash kaart opwaardeert met PayPal? Blijf dan op deze pagina! We leggen je uit hoe je je favoriete betaalmethode gebruikt om een Transcash Card op te waarderen. Je zult zien dat het met de verschillende beschikbare opties zo gebeurt is.

Waarom PayPal gebruiken om Transcash op te waarderen?

PayPal is een van de populairste online betaalmethoden ter wereld. Het staat bekend om zijn veiligheid en gebruiksgemak. Een van de grote voordelen van het gebruik van PayPal voor het opwaarderen van je Transcash Card is dat je je creditcardgegevens niet hoeft te delen als je online winkelt. Als je betaalt voor je ticket met PayPal, word je direct doorgestuurd naar het betalingsplatform van PayPal waar je je e-mailadres en wachtwoord moet invoeren. Je kunt zelfs 2-factor authenticatie instellen voor dubbele beveiliging. Transacties via deze betaalmethode zijn eenvoudig, snel en veilig.

Waar koop ik een Transcash ticket met PayPal?

Het is momenteel niet mogelijk om direct te betalen voor een opwaardering met PayPal via de officiële Transcash website of mobiele applicatie. Er zijn echter 2 opties voor het opwaarderen van Transcash met PayPal:

 1. Van een veilige online verkoper: Op sommige online platforms, die door Transcash zijn goedgekeurd, kun je Transcash codes kopen met PayPal, bijvoorbeeld op dundle. Het voordeel van je kaart online opwaarderen met PayPal is dat je rustig thuis kunt blijven, want je code wordt 24/7 rechtstreeks per e-mail naar je toegestuurd.

 2. Bij een fysiek verkooppunt: Als je het type bent dat graag naar buiten gaat om je tickets in een fysieke winkel te kopen, dan zul je blij zijn om te weten dat er Transcash verkooppunten in Frankrijk zijn die PayPal accepteren. Vraag in je favoriete winkel of je je Transcash ticket met PayPal kunt betalen.

Belangrijk: Om een Transcash code te gebruiken, moet je een Transcash Card hebben. Om een Transcash kaart te kopen:

 • Moet je ouder zijn dan 18 jaar

 • Inwoner zijn van Frankrijk of een Frans overzees gebied

 • Een Frans paspoort of een geldig paspoort van een lidstaat van de Europese Unie of een geldige verblijfsvergunning hebben.

Hoe koop ik online een Transcash ticket met PayPal?

Een Transcash ticket kopen met PayPal is eenvoudig:

 1. Zoek een Transcash winkel die PayPal accepteert. Type "online Transcash kopen met PayPal" in de zoekbalk van je browser als je een uitgebreide lijst met opties zoekt. Of ga direct naar de veilige en officiële dundle site om je Transcash ticket met PayPal in slechts een paar minuten te bemachtigen.

 2. Een goed advies: voordat je een aankoop doet op een online platform dat je niet kent, controleer altijd de betrouwbaarheid van de site via opmerkingen en de Trustpilot score.

 3. Kies het bedrag van je ticket. Er is over het algemeen geen minimum- of maximumbedrag voor het gebruik van deze betaalmethode.

 4. Kies PayPal als betaalmethode bij het afrekenen

 5. Je wordt dan doorgestuurd naar de officiële PayPal-pagina: voer in de daarvoor bestemde velden het e-mailadres en wachtwoord in dat is gekoppeld aan je PayPal-rekening.

 6. Bevestig de betaling

 7. Zodra de transactie is bevestigd, wordt je code per e-mail naar je toegestuurd.

Let op: om veiligheidsredenen sturen sommige online verkopers de Transcash-code naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan je PayPal-rekening (zelfs als je een ander e-mailadres hebt opgegeven toen je de bestelling plaatste).

Veilig online winkelen met dundle

Transcash opwaarderen met PayPal in Frankrijk is een handige en veilige manier om je online transacties te beheren. Als je de eenvoudige stappen in dit artikel volgt, kun je je Transcash-kaart met een gerust hart opwaarderen. Profiteer van de eenvoud en gemoedsrust van deze handige betaalmethoden. Zorg er wel voor dat je altijd op je hoede bent voor de veiligheid en dat je je financiële gegevens alleen deelt met betrouwbare bronnen. Lees voor meer informatie onze 8 tips voor veilig gebruik van een Transcash ticket en waar je Transcash kunt kopen als je een andere betaalmethode wilt gebruiken.

Vertaling: Mandy Meeuwsen

Marie Fourcadier
Geschreven door Marie Fourcadier