3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
24 AUG. 2023

Hoe kan je Neosurf kopen met telefoon?

Gemak dient de mens en helemaal in de wereld waar we tegenwoordig in leven. Lekker shoppen met je telefoon is daar één van de voordelen van. Makkelijk bestellen en betalen in een paar klikken. Vooral als we het over Neosurf hebben, want Neosurf kopen met telefoon doe je makkelijk en snel onderweg wanneer het jou uitkomt. Of je nu in de trein onderweg naar werk bent of wat vrije minuten hebt om het af te handelen: het is zó gebeurd. Het is nu nog makkelijker, want we hebben voor jou stap voor stap uitgelegd hoe jij Neosurf koopt via je telefoon en hoe jij kan betalen met DaoPay!

Gaming en entertainment fanaten opgelet: zo koop je Neosurf met je telefoon

In slechts zes simpele stappen heb jij jouw Neosurf voucher in handen! Wij leggen jou haarfijn alle stappen uit:

  1. Het belangrijkste: zorg ervoor dat jouw provider betaling per telefoon toestaat.
  2. Kies jouw Neosurf partner en zorg ervoor dat dit een Neosurf partner is zoals dundle! Bekijk van tevoren welke Neosurf partners betrouwbaar zijn zodat jij verzekerd bent van een veilige aankoop.
  3. Kies het bedrag dat je nodig hebt. Houd er wel rekening mee dat jouw provider in sommige gevallen een limiet heeft voor het bedrag dat je kunt afrekenen.
  4. Kies als betaalmethode Phone Payment (Call), ook wel betalen met DaoPay in België, en doorloop de stappen om je bestelling af te rekenen.
  5. Bevestig de aankoop: na het selecteren van de betaalmethode is het belangrijk dat jij je gegevens controleert en de betaling bevestigt.
  6. Rond je transactie af: afhankelijk van de methode moet je een aantal telefoontjes plegen. Het is belangrijk dat je blijft bellen, anders is je transactie niet voltooid. Dundle laat met een handige balk zien hoever je in het betalingsproces bent. Houd die dus goed in de gaten om te weten of je betaling afgerond is!

Belangrijk: voor zowel Nederland als Belgie volg je dezelfde stappen. Het betalingsscherm in Belgie ziet er iets anders uit dan voor Nederland, maar het is belangrijk dat je bovenstaande stappen op dezelfde wijze voltooid.

Drie schermafbeeldingen van het betalingsproces op Dundle Nederland voor Neosurf

Neosurf kopen met je telefoon is zó gebeurt

Neosurf kopen met telefoon biedt jou een makkelijke en vooral veilige manier om je betaling af te handelen. Door een vertrouwde partner te kiezen die deze betaalmethode steunt, reken jij Neosurf af met je DaoPay zonder stress. Je betaalt lekker via jouw telefoon óf, als je wilt, kun je ook Neosurf kopen per SMS. En omdat er veel verschillende bedragen beschikbaar zijn, kun je de waarde van de voucher kiezen die bij je past!

Zodra jouw aankoop is voltooid, krijg jij de Neosurf code binnen in je mailbox en is deze klaar om in te wisselen op honderden platforms. Of je lekker gaat kleding shoppen, van een gloednieuw gaming avontuur gaat genieten of je overgeeft aan digitaal entertainment: Neosurf garandeert een naadloze en probleemloze online ervaring. Heb je toch nog vragen over betalen met DaoPay voor Neosurf? Lees dan vooral meer over telefonisch betalen en hoe wij dat bij dundle doen. Neosurf is slechts een telefoontje of smsje van jou verwijderd!

Vertaling: Mandy Meeuwsen

Ryan Kinlough
Geschreven door Ryan Kinlough