4 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
7 MRT. 2023

Hoe koop je Neosurf met PayPal?

Consumenten hebben diverse voorkeuren voor het online betalen van producten, zoals met Neosurf. Echter, prepaid tegoed voor dit product moet eerst afgerekend worden en een van de populairste betaalmethoden om hiervoor te gebruiken is PayPal. Deze betaalmethode bestaat al erg lang, is betrouwbaar en wordt door miljoenen mensen gebruikt. Maar hoe koop je nu Neosurf met PayPal? Het antwoord op deze en andere vragen vind je terug in dit artikel.

Hoe werkt Neosurf?

Neosurf werkt net zoals een prepaid card en dient als betaalmethode. Wanneer je een Neosurf-ticket koopt voor een bedrag tussen de €5 en €100, krijg je een digitale of fysieke kaart met daarop een unieke code. Deze code is het bedrag dat je hebt betaald voor de kaart. Wanneer je online een aankoop doet en Neosurf als betaalmethode kiest, voer je de code in en wordt het bedrag van de kaart afgeschreven. Als je niet het volledige bedrag gebruikt, blijft het resterende saldo op de kaart staan en kun je dit later gebruiken voor een andere aankoop. Gebruik Neosurf om online games en muziek te kopen, streamingdiensten te betalen en te gebruiken op andere entertainment websites. Bekijk ook de lijst met shops waar je Neosurf kunt gebruiken.

Blauw met paarse achtergrond en een illustratie van een roze telefoon en papiertje ernaast met informatie over Neosurf.

Hoe betaal ik Neosurf met PayPal?

Je kunt Neosurf heel gemakkelijk kopen met PayPal als betaalmethode. Volg gewoonweg onderstaande stappen om je Neosurf kaart te bemachtigen:

  1. Maak een PayPal-account aan: als je nog geen PayPal-account hebt, moet je er eerst een aanmaken. Het aanmaken van een account is simpel en gratis. Ga naar de PayPal-website en volg de instructies om een account te creëren. Geef een geldig e-mailadres op en kies een wachtwoord.

  2. Zoek een online winkel die Neosurf verkoopt: er zijn veel fysieke en online winkels die Neosurf verkopen. Typ bijvoorbeeld "Neosurf kopen met PayPal" in een zoekmachine en je krijgt een lijst met online winkels die deze service aanbieden. Ook koop je Neosurf gemakkelijk bij Dundle, mét PayPal.

  3. Kies het bedrag van je Neosurf-ticket: kies nu de waarde van de kaart. Neosurf is verkrijgbaar in verschillende bedragen: €5, €10, €15, €30, €50 en €100.

  4. Betaal met PayPal: kies bij het afrekenen voor betaalmethode "PayPal" en volg de instructies om de betaling te voltooien. Zodra de betaling is goedgekeurd, ontvang je een e-mail van de online winkel met de Neosurf-code.

  5. Gebruik de Neosurf-kaart: top! Nu de laatste stap, het gebruiken van de code voor een online aankoop. Voer simpelweg de code in op de website waar je iets wilt kopen en de betaling wordt direct afgehandeld.

De voordelen van Neosurf kopen met PayPal

Neosurf kopen met PayPal is snel en veilig. Hier zijn de belangrijkste voordelen:

  1. Veiligheid en privacy: het gebruik van PayPal in combinatie met Neosurf is dat je de veiligheid en privacy van Neosurf kunt behouden bij online aankopen.

  2. Gemak: het gemak van het gebruik van PayPal. Betalen met PayPal is eenvoudig en snel.

  3. Bescherming: PayPal biedt kopersbescherming en kan helpen bij het oplossen van geschillen met verkopers, wat zorgt voor een fijne shopervaring.

Close-up van een smartphone op een houten tafel met het PayPal-logo op het scherm.

De nadelen van Neosurf kopen met PayPal

Er zitten ook zeker enkele nadelen aan het kopen van deze prepaid kaart met PayPal. We hebben ze op een rijtje gezet:

  1. Extra kosten: als je Neosurf koopt met PayPal als betaalmethode, is het mogelijk dat er extra kosten aan verbonden zijn voor het gebruik van PayPal.

  2. Frauderisico’s: Zowel Neosurf als PayPal kunnen gebruikt worden om fraude te plegen. Dus zorg ervoor dat je een code altijd voor jezelf koopt, of voor iemand die je kent. Én deel nooit gevoelige informatie met anderen.

Heb je tijdens of na de aankoop nog vragen of heb je hulp nodig, ga dan naar de Dundle-supportpagina voor Neosurf of de Neosurf FAQ-pagina voor antwoorden op je vragen.

Gemak en veiligheid met Neosurf

Het kopen van Neosurf met PayPal is dus een gemakkelijke en veilige manier om online prepaid tegoed aan te schaffen. Meer weten over veilig online betalen? Lees dan ons artikel over 9 tips over hoe je veilig online kunt betalen. En ga voor meer vragen of hulp naar onze Dundle Hulp & Support-pagina. Of lees onze andere artikelen op Dundle Magazine over prepaid tegoed, online winkelen, veiligheid en gaming!

Daniël de Zwart
Geschreven door Daniël de Zwart