4 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
27 FEB. 2024

Hoe koop je Flexepin met je telefoon of sms?

Online betalen kan op verschillende manieren. Van Apple Pay en traditionele creditcards tot PayPal en... je telefoonrekening. Dat lees je goed! Je beltegoed gebruiken om online aankopen te doen is ontzettend handig. Nog meer als je hiermee je favoriete prepaid tegoed wil kopen zoals Flexepin. Je kunt je prepaid beltegoed of je abonnement gebruiken om je Flexepin voucher te kopen in een paar eenvoudige stappen. Je hebt geen creditcard nodig. Het is makkelijk, handig en het beste van alles is dat het voor iedereen toegankelijk is. Hoe het werkt? Dat leggen wij je uit!

Wat moet je weten over betalen met een telefoonrekening of sms?

1. Controleer eerst bij je provider of je met je telefoon kunt betalen
Dit is erg belangrijk zodat je weet of je met je beltegoed kunt betalen. Ga naar de of hulppagina van je provider of neem contact op met de klantenservice om te controleren of het mogelijk is om telefoonbetalingen te doen.

2. Je kunt prepaid beltegoed of je telefoonabonnement gebruiken
Mobiel betalen is beschikbaar voor zowel abonnementhouders als degenen die hun telefoon opwaarderen met mobiel beltegoed.

3. Het is duurder dan andere betaalmethoden
Voor sms kan je mobiele provider extra kosten in rekening brengen en moet je meerdere berichten versturen. Als je belt, moet je meestal per minuut betalen.

4. Koop bij een betrouwbare reseller
We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een betrouwbare reseller te vinden. Ga naar de officiële Flexepin-website en ga naar het gedeelte "Flexepin online kopen". Zoek naar verkopers die specifiek de optie vermelden om Flexepin te kopen per sms of telefoonbetaling.

5. Sommige mobiele providers stellen limieten voor het kopen van betaalkaarten via sms
Soms is een grotere betaling niet mogelijk. Controleer de eventuele limieten bij je provider voordat je Flexepin koopt met je telefoon.

6. Rond de volledige transactie af
Belangrijk: Als je halverwege de betaling stopt met bellen of sms'en, wordt de transactie niet voltooid en loop je het risico je transactie te annuleren en geld te verliezen.

Nu we dit hebben gehad, gaan we naar het echte werk. Het betalen met je telefoon eenvoudig. Je doorloopt het normale bestelproces en kiest bij betaalmethode voor telefoon- of sms-betalingen. Lees hieronder verder om uit te vinden hoe.

Flexepin kopen met sms in 3 simpele stappen

Een illustratie van een vrouw op een groene stoel met gele elementen. Ze heeft een telefoon in haar hand en stuurt sms'jes.

1. Kies het bedrag van je Flexepin voucher.
Het tegoed op op dundle varieert van € 10 tot € 150.

2. Betaal met de sms optie
Kies uit opties zoals Boku en Onebip. Je wordt doorverwezen naar de betalingsprocedure die je van begin tot eind moet volgen. Let op: je kunt geld verliezen als je de transactie niet volledig afrondt.

3. Ontvang je Flexepin voucher!
Als je bestelling is afgerond, zie je direct je 16-cijferige code op het scherm en in je e-mail inbox. Nu kun jij lekker shoppen met de de Flexepin PIN-code. Handig: zorg dat je weet waar je Flexepin kunt gebruiken en welke websites Flexepin accepteren!

Sms betaalopties op dundle zijn BOKU en Onebip

Flexepin kopen met je telefoon

An illustration of a woman wearing purple sitting behind a white laptop screen. She is holding the phone to her ear and is making a call.

1. Kies het bedrag van de voucher dat je wilt.
Houd er rekening mee dat sommige mobiele providers een maximumbedrag aan Flexepin hebben dat je kunt kopen.

2. Selecteer telefoonrekening als betaalmethode.
Zoek tijdens het afrekenproces naar opties als "Telefoon per minuut". Selecteer de juiste optie en ga verder met de Telefoonbetaling.

3. Bevestig de aankoop
Bekijk daarna de details van je bestelling en ga verder met het bevestigen van de aankoop.

4. Rond de betaling af
Het kan zijn dat je meerdere telefoontjes moet plegen. Blijf bellen en hang niet op, anders is je aankoop niet compleet. Je ziet een handige voortgangsbalk op de dundle app waarmee je kunt bijhouden hoe ver je bent in het betalingsproces. Blijf dus aan de lijn tot je groen licht krijgt

De optie om te betalen met telefoon per minuut

Kies voor het gemak van betalen per telefoon!

Als je veilig wilt afrekenen, gebruik dan je telefoon om Flexepin te kopen! Geen gedoe meer met een creditcard - je telefoon is alles wat je nodig hebt. Het is perfect voor mensen zonder traditionele bankdiensten of die de voorkeur geven aan kaartloos betalen. Alle transacties zijn veilig en jouw privacy staat voorop. Flexepin kopen met je telefoon is de manier om veilig af te rekenen! En het is altijd mogelijk om je Flexepin met PayPal te kopen als je daar de voorkeur aan geeft!
Een illustratie van een vrouw in paars zittend achter een wit laptopscherm. Ze houdt de telefoon aan haar oor en is aan het bellen.

Mandy Meeuwsen
Geschreven door Mandy Meeuwsen