3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
7 SEP. 2023

Hoe gebruik je paysafecard?

Als het gaat om jouw financiën, wil je natuurlijk geen risico’s nemen. Al helemaal niet als het gaat om online bestellingen. Nee, jouw gegevens die wil je veilig houden. Daar is een oplossing voor: een paysafecard gebruiken. Wij gaan jouw voorbereiden op deze vernieuwde betaalervaring. In deze guide vertellen wij jou alles over paysafecard en wat het inhoudt. Veilig, zonder gedoe en ook nog eens makkelijk! Open je digitale portemonnee en duik samen met ons in de online wereld van paysafecard.

Aan de slag met paysafecard

Jouw paysafecard gebruiken, maar je weet nog niet hoe? Ga dan aan de slag met de volgende simpele stappen:

  1. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt. Jouw paysafecard kopen doe je bij officiële reseller zoals dundle. Een officiële verkoper heb je zó gevonden via de paysafe website. Of je nu online of liever in een fysieke winkel shopt, jij vindt jouw dichtstbijzijnde verkooppunt met de handige store locator van Paysafecard!

  2. Koop jouw paysafecard. Kies het gewenste bedrag en vraag een paysafecard aan. Je hebt keuze uit bedragen tussen de 10 en 100 euro.

  3. Houd jouw voucher veilig. Ga ermee om alsof je contant geld hebt en houd de 16-cijferige code voor jezelf.

Wil jij meer lezen over het gebruik van jouw code? Lees dan ook onze paysafecard-productpagina. Daar vind je meer informatie over de geldigheid, kosten, limieten en algemene voorwaarden.

Waar kan ik paysafecard gebruiken?

Er zijn wereldwijd een tal van online webshops die paysafecard accepteren als betaling. Daarnaast werkt paysafecard er aan om jou als klant een overzicht van webwinkels te geven die de betaalmethode accepteren. Op dit moment gebruik je de prepaidkaart voor online games, sociale media, online dating, mobiel krediet, muziek, film en entertainment. Niet slecht toch? Maar als dat nog niet genoeg is, betaal je met paysafecard ook op platforms als Microsoft, Steam, Roblox en Epic Games.

Een vrouw die op een strandstoel zit terwijl ze door Dundle scrollt en naar het paysafecard-product kijkt.

Betalen met paysafecard

  1. Selecteer een deelnemende online winkel: zoek naar het paysafecard-logo bij de betaalopties van de online winkel van jouw voorkeur.

  2. Voer de PIN-code in: wanneer je klaar bent om een aankoop te doen, kies je paysafecard als betaalmethode en voer je de 16-cijferige PIN-code van jouw voucher in. Voilà! De betaling is voltooid.

  3. Combineer vouchers: wil je een grotere aankoop doen? Geen zorgen! Met paysafecard combineer je meerdere vouchers met elkaar zodat je makkelijk afrekent. Voer gewoon de extra pincodes in wanneer daarom wordt gevraagd tijdens het afrekenproces.

Het gemak van een Mypaysafe-account

Maak het jezelf extra makkelijk voor jezelf en maak een Mypaysafe-account aan om alles binnen een swipe bij te houden. Je download ‘m makkelijk voor iOS- en Android-apparaten. Hier beheer je meerdere vouchers op één plek, kun jij je transactiegeschiedenis bekijken en het resterende saldo in de gaten houden. Zo weet jij precies wanneer je moet opwaarderen. Als

Blijf veilig online door een paysafecard te gebruiken!

Met paysafecard geniet jij van de wonderen van de digitale wereld en ben je tegelijkertijd optimaal beveiligd. Je financiële en persoonlijke gegevens blijven persoonlijk, waardoor het risico op identiteitsdiefstal en fraude wordt beperkt. Het is tijd om de eenvoud en veiligheid die paysafecard biedt te omarmen. Veel plezier met winkelen! Als je problemen ondervindt, zijn de veelgestelde vragen over paysafecard van dundle een handige plek om betrouwbare informatie te verzamelen. En wist je dat je bij dundle paysafecard koopt met jouw favoriete betaalmethode. Lees ook eens hoe je paysafecard koopt via sms of hoe je via telefoon jouw paysafecard aanschaft!

Vertaling: Mandy Meeuwsen

Ryan Kinlough
Geschreven door Ryan Kinlough