3 minuten leestijd
EVENEMENTEN
10 JUL. 2023

Heb jij Dundle’s next-level logo al gezien?

Heb jij het al gezien? Nee? Check dan vooral even de bovenkant van je scherm! Je ziet het goed: Dundle heeft een upgrade gekregen. Na 10 jaar is het tijd voor ons om te gaan vernieuwen met een nieuwe uitstraling. Ons logo is als eerste aan de beurt voor een make-over. Dat mag namelijk weerspiegelen waar wij voor staan: vooruitstrevend, innovatief maar bovenal speels! Maar dat is niet alles, want naast ons nieuwe logo staat je in de toekomst nog meer groot nieuws te wachten!

Nieuwe uitstraling, dezelfde toewijding

Zoals we al zeiden, zijn we ontzettend enthousiast om ons nieuwe logo te introduceren. Bij Dundle zetten wij stappen naar voren en dat zie je in ons nieuwe logo. Het strakke en moderne design, met een pijl die naar rechts wijst, laat onze toewijding aan groei en innovatie zien. Daarbij vergeten we onze kern zeker niet: het speelse en diverse element blijft een centrale rol spelen. Dus maak je geen zorgen, wij blijven dé partner voor jouw digitale aankopen. We zien er misschien ietsje anders uit, maar dat verandert niks aan wie we zijn. We maken jouw online leven nog makkelijker, alleen doen we dat nu in stijl!

Oranje is onze nieuwe kleur

Ook hebben we een nieuwe aanwinst binnen onze kleuren: oranje komt erbij! Deze felle kleur heeft een speciale plek in ons hart. Het is namelijk dé kleur van Nederland: het land waar onze roots liggen. Oranje zie je overal in Nederland, vooral als er wat gevierd wordt. Koningsdag? WK voetbal? Dan kleurt het hele straatbeeld oranje. Een oranje t-shirt ligt bijna standaard in de kast van elke Nederlander. En eigenlijk is dat logisch als we denken aan Willem van Oranje. In ons logo mag deze kenmerkende kleur dan ook niet ontbreken! Zo blijven we verbonden met onze herkomst én blijven we gefocust op de toekomst. Win-win!

Verandering is altijd goed

Ons team heeft hard gewerkt om ons nieuwe logo tot leven te brengen. Nu is het eindelijk zo ver en mogen wij onze trots met jou delen. Maar vergis je niet: ons strakke nieuwe logo is pas het begin. Er komt nog véél meer moois aan, dus stay tuned! Flauw zijn we niet, daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Onze website en app worden ook onder handen genomen. Zie het als Dundle 2,0: dezelfde basis, maar met een nieuwe lik verf. Hierbij hebben we ook aan jou gedacht, want onze kleuren zijn nét iets gedempter en onze lay-out wordt verbeterd om jouw online ervaring te optimaliseren. Zelfs als er dingen veranderen, zorgen wij dat de overgang naar het nieuwe Dundle probleemloos en soepel verloopt. Dat is de service waar jij gewoon op rekent.

Maak kans op grote prijzen deze zomer!

Het leukste hebben we voor het laatst bewaard, want deze mijlpaal gaan we met jou vieren! Hoe we dat gaan doen? Met een mega vette giveaway! Woon jij in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk of België? Dan heb jij geluk. Jij maakt namelijk kans op een populaire cadeaubon naar keuze ter waarde van € 500! Ga snel naar het officiële Dundle Instagram account voor meer informatie en doe mee!

Vertaald door Mandy Meeuwsen

Marie Fourcadier
Geschreven door Marie Fourcadier