WoW Game Time kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL

Koop je WoW Game Time voor 60 dagen en verken Azeroth!

Haal je World of Warcraft (WoW) Game Time hier online en speel de game 60 dagen, zonder vast te zitten aan een doorlopend abonnement. Je hebt geen creditcard nodig om deze World of Warcraft subscription te kopen. Betaal gemakkelijk met iDEAL, PayPal of een van onze andere 64 veilige betaalmethoden. Ontvang de digitale code meteen op je scherm en in je e-mail. Én verdien bij elke aankoop Dundle Coins voor gratis cadeaukaarten. Nu is het tijd om Azeroth te verkennen en je voor te bereiden op de aankomende expansion Dragonflight!

Wat is World of Warcraft Game Time?

Sinds de release in 2004 is World of Warcraft, de MMORPG van Blizzard Entertainment, nog altijd immens populair. Miljoenen spelers wagen zich al bijna 20 jaar in de wereld van Azeroth, om quests te voltooien en te raiden voor hun factie: de Alliance of de Horde. Om de game te spelen, heb je WoW Game Time 60 Days nodig dat dient als abonnementsmodel op je Battle.net-account. Deze speeltijd, ook wel World of Warcraft subscription, WoW Time Card of WoW Card genoemd, geeft je 60 dagen onbeperkt tijd om de fantastische wereld van Azeroth te doorkruisen! Op zoek naar nieuwe quests en avonturen met je vrienden.

Is dit product uitverkocht? Geen probleem, koop dan een Blizzard kaart om je WoW subscription op te waarderen.

FAQ’s over WoW Game Time

De cadeaubon die je koopt voor WoW Game Time is onbeperkt geldig en dus te gebruiken wanneer jij wilt.

Ja, WoW cards voor 60 dagen speeltijd zijn regiogebonden. Dus in Europa heb je een EU-kaart nodig, in de Verenigde Staten een VS-kaart etc. Let dus op dat je ‘m voor de goede regio koopt.

Ga naar de Battle.net-website en log in met je account. Klik op “Account Overview” en vervolgens “Redeem a code”. Vul daar je WoW Time code in en klik “Redeem code”. Nu ben je klaar om 60 dagen te raiden!

World of Warcraft is gratis te proberen totdat je personage level 20 bereikt heeft. Daarna heb je dit prepaid abonnement nodig voor toegang tot veel meer content en in-game gebieden. Als je de game speelt met subscription, heb je toegang tot het volgende: WoW Classic, en de expansions Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria, Warlords of Draenor, Legion en Battle for Azeroth. Om ook de content van de uitbreiding Shadowlands te kunnen spelen, moet je deze expansion apart kopen.

Log in op je Battle.net-account en ga naar de Account Management-pagina. Selecteer je World of Warcraft-account waarna links op je scherm je overgebleven speeltijd getoond wordt.

De game is speelbaar op Windows en Mac. World of Warcraft Game Time is op deze twee platformen te gebruiken middels je Battle.net-account.

Is er iemand in je omgeving die helemaal gek is van World of Warcraft? Of wil je je passie voor gamen delen? Geef dan tijd cadeau met onze Time Card! Laat je favoriete WoW-speler weer genieten, of speel samen alle quests die je wilt. Selecteer de cadeaubon, kies een passend cadeaupapier en schrijf er iets leuks bij. Zo heb je binnen enkele minuten een persoonlijk cadeautje geregeld. Print de World of Warcraft cadeaukaart of stuur ‘m digitaal door. De WoW prepaid kaarten zijn uiteraard geschikt voor nieuwe spelers en de die-hard gamers die deze MMO al lang kennen. Je kunt nooit genoeg game time hebben!

Mocht je problemen ervaren, bezoek dan de WoW-supportpagina om contact op te nemen.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
5.0 / 5 2 reviews
Jonathan Vanstalle 7 januari
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Directe levering , zonder problemen
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurf
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact