SWTOR Cartel Coins kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)Apple PayPayPalSkrilliDEAL

Koop SWTOR Cartel Coins makkelijk en snel online

Wil jij je Star Wars: The Old Republic ervaring naar een hogere niveau tillen? Koop dan een Cartel Coins code online. Deze is direct in te wisselen op je account. Zo heb je binnen enkele seconden genoeg in-game valuta om op de Cartel Market voorwerpen voor je personage te shoppen. Met betere uitrusting verander je jouw Star Wars avontuur van leuk naar onvergetelijk!

Ontvang je SWTOR cartel coins code direct per e-mail

Er zijn twee grote voordelen aan het online kopen van een SWTOR code op Dundle (BE). De eerste is dat je kunt kiezen uit een breed scala aan betaalmethoden. Je hebt dus geen creditcard nodig! De tweede is dat je de code 24/7 direct per e-mail ontvangt. Het enige wat je dan hoeft te doen, is de code in je account verzilveren om je Cartel Coins saldo direct op te waarderen. Het kan haast niet eenvoudiger en sneller! 

Als je de instructies hebt gevolgd, maar je code niet hebt kunnen inwisselen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ze helpen je graag per e-mail, chat of Facebook Messenger verder.

Cartel Coins maken geen verschil tussen een Jedi of een Sith

Ervaar de strijd tussen goed en slecht in Star Wars: The Old Republic (SWTOR). De films zijn misschien legendarisch, maar de volle kracht van het verhaal komt pas echt tot zijn recht in de videogame. Als speler van dit MMPORG (enorme online multiplayer-game) ben jij degene die het verhaal verder ontwikkelt. Sluit je aan bij de duistere kant als Bounty Hunter, Imperial Agent, Sith Warrior of Sith Inquisitor, of vecht voor de goede kant als Trooper, Smuggler, Jedi Knight of Jedi Consular. Welke kant je ook kiest, je zult zeker profiteren van het kopen van Cartel Coins. Ze kunnen tenslotte op de Cartel Market worden uitgegeven voor waardevolle items, harnassen en wapens!

Geef een Star Wars fan een SWTOR giftcard cadeau

Ken jij iemand die fan is van Star Wars: The Old Republic game? Geef diegene dan een SWTOR cadeaukaart! Je kunt bij ons kiezen uit verschillende sjablonen om van je digitale code een afdrukbare cadeaubon te maken. Voeg een persoonlijk bericht toe en download de PDF om deze af te drukken en op te vouwen tot een echte cadeaubon. Zo eenvoudig is het om het perfecte cadeau te maken voor elke Star Wars fan. Wil jij jouw cadeau nog uitbreiden? Combineer dan de in-game currency met een SWTOR Game Time Card voor meer speeltijd. Een andere optie is om ze ook een Blizzard Battlenet Gift Card te geven, zodat ze ook andere games willen spelen. De opties zijn eindeloos!

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)Apple PayPayPalSkrilliDEAL

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)Apple PayPayPal
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Contact