Rixty Prepaid Card kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactPayPalVISA / MastercardPhone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Onebip)Apple PayiDEAL

Rixty card kopen en veilig online gamen

Een Rixty prepaid card kun in meer dan 1000 games gebruiken. Rixty tegoed is vooral geliefd in multiplayer online en downloadable games. Maar ook in downloadbare PC games, mobile games en in virtuele werelden kun je een Rixty card als cash of coins gebruiken.

Populaire games waaraan je Rixty tegoed kunt besteden, zijn bijvoorbeeld alle spelletjes van Aeria Games, Runescape, ArcheAge, Warframe, World of Tanks en meer!

Koop je Rixty card makkelijk, veilig en snel online. Zet binnen enkele minuten digitale valuta in je online wallet en speel je favoriete games veilig met prepaid tegoed!

Rixty code direct ontvangen en gebruiken

Op Dundle (BE) heb je de keuze uit verschillende veilige betaalmiddelen en hebt niet eens een creditcard nodig. Als je wilt, kun je de Rixty card zelfs met Bitcoins kopen. Nadat je hebt afgerekend verschijnt de Rixty code direct op je beeldscherm. Naast je code verschijnt ook een link om je code automatisch in te wisselen. Je krijgt de Rixty code natuurlijk ook direct per e-mail met de inwissel instructies toegestuurd.

Heb je de redeem instructies opgevolgd, maar lukt het onverwacht toch niet om de code te verzilveren? Neem dan meteen contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat en e-mail verder.

Beste digitale valuta voor gamers

Wie gamen zegt, moet ook Rixty zeggen. Een Rixty gift card tegoed en gamen gaan even goed samen als pannenkoeken en stroop. Dat bewijst ook al het Twitter account van Rixty. Regelmatig vind je er toffe aanbiedingen voor de hottest games.

Rixty houdt je ook op de hoogte van de nieuwste game ontwikkelingen. Of, iets anders geformuleerd: Rixty is een groot alternatief betaalplatform voor online games, virtuele goederen en digitale content. Game publishers gebruiker Rixty graag om online aankopen van hun content eenvoudig te maken. Met Rixty betalen is makkelijk, veilig en snel.

Zoek jij nog het perfecte cadeau voor een gepassioneerde gamer in je omgeving? Dikke kans dat hij of zij een Rixty giftcard wel kan waarderen. Bij ons koop je de Rixty code met het grootste gemak. Even eenvoudig maak je er een mooi cadeautje van, door een passend cadeaupapier te kiezen. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe en je hebt binnen enkele minuten het ideale cadeau in huis. Print de Rixty cadeaubon uit of verstuur hem digitaal en maak een gamer blij!

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactPayPalVISA / MastercardPhone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Onebip)Apple PayiDEAL

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPayPalVISA / MastercardPhone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Onebip)
  • Contact
  • Live chat
  • Facebook Messenger
  • Twitter