Perx Prepaid Mastercard kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL

Koop je Perx Prepaid Mastercard online

Perx Prepaid Mastercard is misschien wel de makkelijkste virtuele creditcard om te kopen: Geen aanvraag, geen registratie, geen BKR toetsing! Deze virtuele Mastercard koop je in een handomdraai online om er direct mee online te shoppen. Als je op zoek bent naar een creditcard zonder BKR toetsing, is de Perx Mastercard giftcard dus echt iets voor jou! En het beste? Deze virtuele creditkaart hoef je voor gebruik niet eens te registereren. Je hebt hem binnen enkele minuten in je inbox - direct klaar voor gebruik!

Ontvang je Perx prepaid creditcard direct per email

Om vandaag nog gebruik te maken van je prepaid creditcard, selecteer je eenvoudig de waarde van je Perx Card en reken af met een van onze meer dan undefined veilige betaalmethoden. Direct nadat je transactie voltooid is, ontvang je een email met daarin de code om je virtuele Mastercard te genereren. Voer naast de code ook de naam in, waarop de card geregistreerd zal worden en je krijgt direct je virtuele creditcard te zien. Gebruik de gegevens van je prepaid creditcard meteen om er online aankopen mee te doen. Eventueel resterend tegoed op je Perx Card blijft geldig voor je volgende transactie.

Wil je weten hoeveel saldo je nog hebt? Doe een snelle online check van het saldo van je Perx Card. Het is dus NIET nodig om je Perx Card te registreren, maar het kan wel. Registreer je Perx Prepaid Mastercard om de aankoopgeschiedenis van je virtuele Mastercard in te zien of meerdere Perx Rewards kaarten samen te voegen (tegen betaling). Maar het registreren van je Perx Card is geheel optioneel! Als je vragen hebt over het inwisselen van de Perx Gift Card code, kunt je per chat of e-mail contact opnemen met onze klantenservice.

Waarom zou je een prepaid creditcard kopen?

Online betalingen met prepaid tegoed worden steeds populairder omdat ze relatief risicovrij en gemakkelijk zijn. Je kunt daarvoor prepaid betaalkaarten zoals Paysafecard of online cash vouchers zoals Neosurf gebruiken. Het voordeel van een virtuele prepaid creditcard is echter, dat je hem vrijwel overal kunt gebruiken. Een instant credit card is een goed alternatief als je maar af en toe met kredietkaart wilt betalen. Je hoeft er namelijk geen aanvraag voor te doen, er vindt geen BKR toetsing plaats en je ontvangt de virtuele credit card onmiddellijk per e-mail. Je kunt er direct mee online betalen.

Voeg een cadeaupapier toe om je cadeaukaart te printen

Cadeautje nodig voor een verjaardag, kerstmis, bruiloft, afstuderen of een jubileum? Een virtuele MasterCard cadeaukaart is voor iedereen een geweldig cadeau! Met onze leuke en gratis cadeaupapieren maakt je er in een handomdraai een persoonlijk cadeau van. Selecteer gewoon het passende sjabloon, voeg een persoonlijke boodschap toe en download je Mastercard cadeaubon. Print hem uit of stuur hem door per email. Zo heb je snel, eenvoudig en gemakkelijk het perfecte cadeau voor je vrienden en familie, of als beloning voor je medewerkers. Van Perfecte Incentive tot Perx Rewards Perfecte Rewards heet nu Perx. De service en functionaliteit van de Perfect Incentive Card blijven dezelfde, enkel de naam is veranderd naar Perx Card.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
5.0 / 5 5 reviews
Michael 31 juli
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Werkt goed overal uit te geven
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurf
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact