5 landen - 5 PlayStation 5's - 5 kansen om te winnen!

Welkom bij de Dundle familie - Nederland, België, Frankrijk en Duitsland! Om de overstap naar Dundle te vieren, geven we 5 PlayStation 5's weg. Ja, je leest dat goed: Er zijn 5 gloednieuwe PS5's te winnen. Elke inwoner van deze 5 landen die van 12 april tot 14 mei een PlayStation-product koopt op Dundle neemt automatisch deel! Daarnaast kun je ook meedoen aan onze actie op sociale media. Scroll verder om meer te weten te komen!


Wat kun je winnen?

De Sony PlayStation 5 is een droom die uitkomt voor elke gamer. Graphics, haptiek, geluid en snelheid - gemaakt om je de meest realistische game-ervaring ooit te geven. Geen wonder dat deze console zo gewild is. Jij wilt er vast ook een!?

Sociale Media Wedstrijd: Open voor iedereen!

Zelfs zonder een PSN Card te kopen kunnen alle inwoners van NL, BE, FR, AT en DE meedoen.* Je hoeft enkel naar onze Instagram pagina te gaan en daar de instructies in de Giveaway-post te volgen. Wil je zowel op de website, als ook op Instagram deelnemen? Ga je gang! Je mag ook deelnemen als je wel al een PSN product op Dundle gekocht hebt. Zo verhoog je jouw winkansen! Wat nog mooier is, je krijgt maar liefst 5 kansen om te winnen: De social media wedstrijd herstart namelijk elke week. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Hoe cool is dat?

5 stappen om de PS5 op Instagram te winnen

  1. Volg Dundle.
  2. Like de Giveaway post van de week.
  3. Reageer met de hastag #ShipMyPS5to en het land waarin je woont.
  4. Tag maximaal 5 vrienden met wie je graag zou willen gamen.
  5. Optioneel: Plaats een foto op je feed en tag ons om je kansen te vergroten!
Wat kun je winnen?
Sociale Media Wedstrijd: Open voor iedereen!