Genshin Impact giftcard kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL

Koop jouw Genshin Impact giftcard bij dundle!

Heb je snel Primogems nodig? Of wil je het 'Welkin Moon'-abonnement in een paar seconden aanschaffen? Dat kan met Genshin Impact prepaid codes verkrijgbaar bij dundle! Met maar liefst 64 opties als sms, Apple Pay of PayPal om uit te kiezen, betaal jij snel en veilig bij een officiële reseller. Jij bent snel terug in je spel dankzij onmiddellijke levering per e-mail van de code. Wissel hem direct in op je account en je bent weer klaar om te spelen!

Wat is een Genshin giftcard?

Een Genshin giftcard is een prepaid code voor Genesis Crystals of verschillende passen zoals het 'Welkin Moon' abonnement. Met Crystal kun jij je Original Resin bijvullen of Acquaint en Intertwined Fates kopen. En met het Welkin Moon-abonnement krijg je direct 300 Genesis Crystals. Daarnaast krijg je, voor de duur van het abonnement dat 30 dagen loopt, voor elke dag dat je inlogt in de game 90 extra Primo Gems. En dat alles terwijl je je in-app aankopen veilig stelt met veilig prepaid tegoed!

Kan ik Primogems naar iemand anders sturen?

Van plan om Primogems naar iemand te sturen? Een van de veiligste manieren om dit te doen is met een cadeaubon. Je bent hier dus aan het juiste adres! Volg gewoon de instructies voor het inwisselen en stuur de code naar je vriend(in), of nog beter, maak er een printbare cadeaubon van voor dat extra persoonlijke tintje.

Genshin Impact FAQ

Je kunt Genesis Crystals gebruiken op platforms die Genshin Impact ondersteunen. Om de Genshin Impact systeemvereisten uit te voeren heeft je PC minimaal een Intel Core i5 CPU en NVIDIA GTX 1030 grafische kaart nodig, en de Genshin Impact PC vereisten hebben Windows 7 of later nodig. Als je op Android wilt spelen, heb je een systeem nodig dat 7.0 of hoger is. Voor iOS heb je een ondersteund systeem nodig van 9.0 of beter. Ten slotte kun je ook spelen op een  PS4 of PS5.

Nee, deze code heeft geen vervaldatum.

Nee, deze prepaid code is wereldwijd inwisselbaar. Je kunt hem overal gebruiken!

Let op: de checkout is in het Engels!

 1. Ga naar de Supercell redeem page.

 2. Selecteer Genshin Impact.

 3. Voer je User ID in en klik op “VERIFY.”

 4. Vul je e-mailadres in.

 5. Selecteer het tegoed dat je op dundle hebt gekocht.

 6. Vul het tegoed in in het veld “Enter Coupon Code.”

 7. Bevestig door op de knop “CHECKOUT” te klikken.

Nee, momenteel ondersteunt Xbox Genshin Impact niet.

Nee, momenteel ondersteunt de Nintendo Switch het Genshin Impact-systeem niet. Er wordt wel gespeculeerd dat het naar de Switch komt, hoewel er nog geen releasedatum is.

Met Genesis Crystals verkrijg je Primogems, die je weer inruilt voor Wishes. Met een abonnement op de Welkin Moon krijg je Primogems en meer, maar minder Genesis Crystals. Verkenners moeten weten dat Fates kunnen worden ingewisseld voor Wishes in een verhouding van 1:1, terwijl er meestal 160 Primogems nodig zijn voor één enkele Wish.

Houd er rekening mee dat er meestal 160 Primogems nodig zijn voor een enkele Wish.

Als je problemen hebt met je code kun je altijd je vraag voorleggen aan de klantenservice van Genshin Impact via e-mail: genshin_cs@hoyoverse.com

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurf
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact