Blessing of the Welkin Moon kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalBlikiDEALSofort-banking / Klarna

Blessing of the Welkin Moon kopen bij dundle

Wil jij 'Blessing of the Welkin Moon' direct kopen voor jouw Genshin Impact avontuur? Gelukkig heb je ons gevonden, want bij ons koop jij je Genshin Impact in-game extra’s veilig! Kies uit 63 veilige betaalmethoden zoals sms, IDEAL of PayPal om jouw Blessing of the Welkin Moon abonnement te kopen. Jij bent snel weer terug in je game dankzij de directe levering van de code in je e-mail. Alles wat jij nog hoeft te doen is inwisselen en genieten van wondere wereld van Teyvat!

BELANGRIJK: De eigenaar van het Supercell account moet minimaal 13 jaar oud zijn om vouchers voor Genshin Impact te downloaden of in te wisselen. Als u een aankoop voor een minderjarige doet, zorg er dan vóór de aankoop voor dat de accounteigenaar aan de leeftijdsvereiste voldoet. Dit om te garanderen dat hij of zij de code kan inwisselen.

Veilig jouw Blessing of the Welkin Moon Pass kopen

De Blessing of the Welkin Moon uitbreiding is een abonnement van 30 dagen voor Genshin Impact. Krijg je Welkin Moon-pas veilig zonder dat je je bankgegevens hoeft te delen in je favoriete spel door te betalen met prepaidtegoed. Hierdoor heb je alle controle over je in-app uitgaven! Wat krijg je met het abonnement? Direct 300 Genesis-kristallen en 90 Primogems elke dag dat je inlogt tijdens de volgende 30 dagen. Wacht dus niet langer om je favoriete game een boost te geven met meer prepaid tegoed!

Kan ik Blessing of the Welkin Moon voor een vriend kopen?

Jazeker! Als je een fan van Genshin Impact kent, is dit een fantastisch cadeau. Je hoeft geen Speler-ID te kennen, want het enige wat je doet, is de uitbreiding kopen via dundle. Maak er een afdrukbare cadeaubon van en kies een van onze giftcard designs en klaar! Wil je echt uitpakken, dan kun je er ook Genshin Crystals aan toevoegen, zodat jouw de gelukkige ontvanger helemaal los kan gaan in Genshin Impact!

Blessing of the Welkin Moon FAQ

Je kunt jouw Welkin Moon abonnement gebruiken op platforms die Genshin Impact ondersteunen. Om de Genshin Impact systeemvereisten uit te voeren heeft je PC minimaal een Intel Core i5 CPU en NVIDIA GTX 1030 grafische kaart nodig, en de Genshin Impact PC vereisten hebben Windows 7 of later nodig. Als je op Android wilt spelen, heb je een systeem nodig dat 7.0 of hoger is. Voor iOS heb je een ondersteund systeem nodig van 9.0 of beter. Ten slotte kun je ook spelen op een  PS4 of PS5.

De code heeft geen vervaldatum!

Nee, deze prepaid codes zijn wereldwijd inwisselbaar, je kunt ze gebruiken waar je maar wilt!

 1. Ga naar de Supercell redeem page.

 2. Selecteer Genshin Impact.

 3. Voer je Speler-ID in en klik op “verify.”

 4. Vul je e-mailadres in.

 5. Selecteer het tegoed dat je op dundle hebt gekocht.

 6. Vul het tegoed in in het veld “Enter Coupon Code.”

Bevestig door op de knop “checkout” te klikken.

Ja, je kunt maximaal 6 Welkin Moon-abonnementen op één account inwisselen. Belangrijk is dat dit alleen de duur van het abonnement verlengt. Je krijgt niet meer dan 90 Primogems voor elke dag dat je inlogt.

Als je vragen hebt over je code kun je altijd je vraag stellen aan de klantenservice van Genshin Impact via e-mail: genshin_cs@hoyoverse.com

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalBlikiDEALSofort-banking / Klarna

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalBlik
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact