Deezer cadeaubon kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Ander land kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

mistercash
paypal
fortumo
onebip
payvision.creditcard
daopay
payconiq
ideal

Deezer cadeaubon kopen

Met een digitale Deezer giftcard geniet je 1, 3 of 6 maanden lang van Premium voordelen. Zo luister je ook zonder wifi onbeperkt muziek. Deezer is een hippe, jonge en veelbelovende streamingdienst met een groter muziekaanbod dan Spotify.

Naast het mainstream aanbod vind je er ook veel zeldzame tracks die elders niet beschikbaar zijn. Nieuwsgierig geworden? De Deezer giftcard heb je 24/7 meteen direct digitaal geleverd in huis. Meteen zelf te gebruiken of als cadeau weg te geven!

Deezer code direct inwisselen en punten sparen

Bij ons koop je de Deezer cadeaubon snel, gemakkelijk en veilig online. Ook zonder gebruikersaccount. Wij vragen enkel een mailadres waarop je de Deezer code wilt ontvangen. Leuke bijkomstigheid: Met dit mailadres spaar je automatisch punten voor gratis giftcards! Na de betaling krijg je de Deezer code, inclusive instructies en factuur, direct per mail toegestuurd.

Voor het gemak verschijnt de code ook meteen op het scherm. Het makkelijkst wissel je de code in op onze universele inwisselpagina. Of ga direct naar de Deezer redeem pagina om je Premium abonnement te activeren. Let wel: als je al een Deezer abonnement hebt via iTunes of GooglePlay, kun je de cadeaubon pas gebruiken als je het abonnement daar tijdelijk opzegt.

100% werkende code

Je hebt bij ons altijd garantie op een 100% werkende code. Mocht je toch onverwacht problemen hebben met het inwisselen van je Deezer giftcard code, kun je per mail of chat contact opnemen met onze klantenservice.

Wij helpen je graag verder!

Wat zijn de voordelen van Deezer vs. Spotify?

Deze twee streaming diensten lijken veel op elkaar, als het gaat om gebruiksvoorwaarden en inspelen op je persoonlijke muzieksmaak. Spotify is nu nog bekender, maar Deezer timmert aardig aan de weg. Interessant is vooral het exclusievere muziekaanbod.

Deezer functioneert gewoon in je webbrowser. Daarnaast biedt de optie om je eigen muziekbibliotheek eenmalig naar de cloud te uploaden en vanaf daar op al je apparaten te beluisteren. Nog niet overtuigd? Neem een kijkje op de website van Deezer, probeer het uit en trek je eigen conclusie!

Dundle in België

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

mistercash
paypal
fortumo
onebip
payvision.creditcard
daopay
payconiq
ideal