CASHU Card online kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Ander land kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)Apple PayiDEALSkrillKlarna

Koop je CASHU Card online en waardeer je CASHU wallet op

Vanaf nu kun je overal ter wereld een CASHU Card kopen. Daarmee waardeer je eenvoudig de elektronische portemonnee van de meest gebruikte betaalmethode voor Afrika en het Midden-Oosten op. Je ontvangt de code onmiddellijk per e-mail en hebt de keuze uit vele veilige betaalmethodes. Waardeer je CASHU wallet meteen op om veilig online te shoppen en gamen met het meest gebruikte elektronische betalingssysteem voor Afrika en de MENA-regio!

Ontvang je CASHU credit binnen 1 minuut per e-mail

Kies uit de meer dan 71 betaalmethoden die we je bieden om je CASHU-account op te waarderen. Slechts enkele seconden na je transactie ontvang je de code direct per e-mail. Nu ben je klaar om jouw, of de CASHU wallet van iemand anders op te waarderen.

Let op: verzilver je voucher binnen 1 jaar na aankoop.

Wil je meer informatie over het inwisselen van je code? Neem dan contact op met onze klantenservice.  Ze helpen je graag via de chat of e-mail verder!

Koop een CASHU-cadeaubon voor vrienden en familie in het buitenland

Voortaan is een cadeau kopen voor vrienden en familie uit het buitenland niet moeilijk. In plaats van contant geld te verzenden, koop je eenvoudig een CASHU voucher als cadeau. Kies een van onze gratis cadeaupapieren en download je gepersonaliseerde cadeaukaart als pdf. Print deze uit, of stuur hem per e-mail. Voilà, de ontvanger van je geschenk kan nu een cadeau kiezen dat ze willen, en het kopen met veilige online tegoed. Het beste is: het kost je maar een paar minuten om het perfecte cadeau in je inbox te hebben

Wat is CASHU?

Met CASHU kunnen miljoenen klanten in de MENA-regio veilig online betalen zonder een creditcard. Behalve dat het een gemakkelijk te gebruiken en toegankelijke oplossing is om online te betalen, helpt deze betalingsmethode voor het Midden-Oosten ook om de privacy van de gebruiker te beschermen. Je kunt online een CASHU account aanmaken en deze direct met je mobiele telefoon activeren.

Waar kun je met CASHU betalen?

Nadat je jouw digitale portemonnee hebt opgewaardeerd, kun je deze gebruiken om op diverse e-commerce en online gaming sites mee te betalen. Ongeveer 7.000 e-commerce sites wereldwijd accepteren CASHU als betalingsmethode en de lijst met verkopers groeit dagelijks. Geavanceerde fraudepreventie en AML-systemen verminderen de risico's voor zowel de klant als de verkoper.

Wat is een virtuele Mastercard van CASHU?

Voor sommige landen biedt CASHU zelfs een eenvoudig op te waarderen virtuele prepaid Mastercard aan. Klanten in de regio's waarin deze prepaid creditcard beschikbaar is, kunnen ze met de saldo van hun online wallet opwaarderen. Het grote voordeel is dat je alleen dat geld kunt uitgeven, dat je op de kaart zet. Op dit moment is de CASHU Mastercard beschikbaar voor Koeweit, Bahrein, VAE, Oman, Saoedi-Arabië, Jemen, Irak, Jordanië, Libanon, Palestina, Turkije, Egypte, Libië, Tunesië, Algerije, Marokko, China en Hong Kong. Inwoners van deze landen kunnen de prepaid Mastercard op de CASHU website aanvragen en via hun account beheren.

Woon je buiten de regio’s waarin deze virtuele prepaid creditcard beschikbaar is? Dan biedt een Prepaid Visa Card of een Prepaid Mastercard een oplossing. Ze zijn wereldwijd beschikbaar en direct klaar voor gebruik!

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)Apple PayiDEALSkrillKlarna
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
5.0 / 5 3 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)Apple PayiDEAL
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Contact