Koop AstroPay online

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)payconiqiDEALNetellerKlarna

Koop je AstroPay Card online, snel en veilig

Wil je snel meer AstroPay tegoed? Koop dan nu je AstroPay Card makkelijk en snel online op Dundle (BE). Na betaling direct op je scherm en klaar om te gebruiken, zonder wachten of de deur uit moeten! Je hebt nu volledige vrijheid, omdat dit prepaid betaalmiddel op de meeste grote entertainment- en online gaming websites wordt ondersteund. Hou daarnaast je persoonlijke en financiële gegevens veilig, dus betaal vandaag nog met AstroPay. 

Ontvang je AstroPay prepaid card via e-mail 

Hoeveel Astropay tegoed je ook nodig hebt, jij kiest het saldo voor je kaart en betaalt gemakkelijk met een van onze 78 veilige betaalmethoden. Via e-mail ontvang je direct je code, samen met inwissel instructies. Wissel de code meteen in, op elke gewenste entertainment website die AstroPay accepteert.

Wat is AstroPay?

AstroPay is een alternatieve betaalmethode voor het veilige online betalen en storten van geld. De voucher is te gebruiken op duizenden entertainment- en gaming websites, waardoor je jouw bank- en persoonlijke gegevens veilig houdt. Het is dus een goede vervanging voor een creditcard of andere traditionele betaalmethoden. De service is vergelijkbaar met de ecoVoucher van ecoPayz of CASHlib.

Hoe gebruik je een AstroPay Card

Ga naar de website die AstroPay als betaalmethode accepteert en selecteer dat je daarmee wilt afrekenen. Voer, indien van toepassing, het gewenste bedrag in. Voeg daarna de 16-cijferige card code, beveiligingscode en vervaldatum in. Het prepaid tegoed op je kaart wordt direct gebruikt voor de betaling.

Waar kan ik met AstroPay betalen?

De beste manier om erachter te komen is direct checken op de website waar je een product wilt kopen. Vele entertainment- en gaming websites laten je ermee betalen, of saldo aan je online account toevoegen.

Vervalt een digitale AstroPay Card? 

Je AstroPay Card is één jaar geldig na aankoop. Zorg ervoor dat je het saldo binnen 12 maanden opmaakt. Raadpleeg ook de Terms and Conditions voor meer informatie.

Moet ik mijn AstroPay Card tegoed in één keer opmaken?

Nee, je hoeft je krediet niet in één keer op te maken. Het resterende saldo zal bewaard blijven voor toekomstige transacties.

Kun je digitale AstroPay Cards opwaarderen?

Opwaarderen is helaas niet mogelijk, maar je kunt gemakkelijk een nieuwe card kopen als je meer tegoed nodig hebt.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)payconiqiDEALNetellerKlarna
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.9 / 5 25 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)payconiqiDEAL
  • Contact
  • Facebook Messenger
  • Twitter